Visie en doelgroep

Foto douwe_klein

Doelstelling van Douwe Meijer is om opdrachtgevers te ontzorgen op het gebied van groenbeheer en/of technisch vastgoedbeheer.  De opdrachtgever bepaalt zelf de duur van de verbintenis met als voordeel dat de opdrachtgever meer ruimte krijgt voor eigen deskundige activiteiten. Dit in combinatie met de kwaliteiten van Douwe is hiermee een wederzijds doel gediend. Douwe besteedt aandacht aan goede relaties met zijn opdrachtgever en leveranciers, is flexibel en komt zijn afspraken na.

Douwe streeft naar zinvolle projecten en opdrachten die voortkomen uit een gedegen afweging. Hij staat open voor nieuwe uitdagingen die hij integreert met zijn werkervaring welke zijn opdrachtgever toegevoegde waarde oplevert. Douwe heeft oog voor de grote lijn maar details die er toe doen neemt hij mee.

Tot mogelijke opdrachtgevers behoren: beheerders industrieterreinen, vastgoed eigenaren, parkeigenaren, vereniging van eigenaren, makelaars die ook beheren, grote aannemers met beheerafdeling of deze gaan opzetten, middelgrote aannemers die aan beheer willen doen en individuele huurders die een gedegen advies over beheer/onderhoud willen.